Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Две баби си говорат:
    -Моя старец не спира да си гризе ноктите, Ужасен навик.
    -Оооо, па аз моя го отучих.
    -Как ма? Ръцете ли му врзваш?
    -Не! Крием му зъбите.
    Alfa Romeo 159 1.9jtdm EX

Comment

• - Фиксна ли ишуто от вчера?
      - Кое ишу?
      - Ами дето ти го сенднах вчера заедно с рипорта и фийчър рикуестите.
      - А-а-а-а..., ами рейсна проблем. Аз щото сендвам един рикуест и сървърът нали трябва да ми ритърне риспонса и да си крейтне сешъна, а аз да рисийвна едно куки. Е да де, ама ми ретърнва ерор риспонс и ми хинтва че обджекта не бил авейлъбъбъл.
      - Ти сигурно си мисюзнал нещо по фреймуърка. Инишълайзваш ли правилно рикуест параметрите и рикуест фекчъриту? Да не си забравил да инебълнеш кукитата преди крейтването на риспонс обджекта?
      - Ами всичко е окей. Копнах икзампъла от хелпа и го модифайнъх малко да фитне на моя кейс.
      - А-а-а ..., ама сигурно си забравил да инитнеш на кънекшъна пропъртитата дето се слагат в контекст обджекта на фекчърито за да си инишиейтне правилно ес-ес-ел сешъна. Нали в контекста се сетва кийстора за да си гетне сертификатите от него. Ексепшън ли ти рейсва или ти ритърва инкоректна дейта?
      - Ами направо фейлва с ексепшън и в стек трейса няма нищо. Поинтът е че ми ритърнва инвалиден риспонс код. Няма го в доковете. Сърчвах в Гугъл за такова ишу, ама не намира нищо.
      - Ами го ахед. Нали знаеш за дедлайна? Гледай да го фикснеш асап, че трябва да се имплиментват сървисите по другия проджект.
      - Окей, сега ша го дебъгвам ишуто. В краен случай ша декомпилирам сървиса и ша го рисърчвам що фейлва.
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Двама приятели си говорят.

- Нощес някакъв маскиран се промъкна у нас и започна да бие тъщата....

- Е ти нищо ли не предприе?

- Ами - не, защото нямаше да е честно двама мъже да бият една жена.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мъж се събужда сутринта със страшен махмурлук. Гадно му е, главата го боли, а жена му го гледа изпитателно и пита:
          - Абе, ти какви глупости говореше на сън? За някаква тоалетна от чисто злато....
          Мъжът се напряга, мъчи се да си спомни къде е пил предната нощ и изведнъж се сеща:
          - Ами да, ма! У Пешо кенефът е от чисто злато!
          На жената й става интересно, облича се набързо и на бегом се понася към Пешови. Звъни на вратата. Отваря жената на Пешо.
          - Ох, извинете за безпокойството, ама мъжът ми разправя, че тоалетната ви била от чисто злато?
          Пешовица не казва нищо, а се обръща и крясва:
          - Пешооо, Пешо... Ела бързо, да видиш жената на оня тъпанар, дето ти се е изпикал снощи в саксофона....

Comment

• Жената:
            - Кога ще престанеш да си разхвърляш мръсните чорапи из целия апартамент?
            Мъжът:
            - В промоция съм: събери 10 чифта мръсни чорапи - спечели пари за червило и спирала!
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• 159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• На затворниците им забранили да играят на карти и им разрешили да играят само на шах.........

Минава надзирателят покрай една килия и чува:

- Шах, шах и две пешки метър.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Търчи Айшето с протегнати ръце и носи циганчето към Манго:
                  - Манго, бърже! Чавето глътна един патрон!
                  - Марш, ма! Недей да го сочиш към мене, мамка ти циганска!

Comment

• Мъж се връща от командировка, влиза в
                    спалнята и що да види - жена му под
                    одеялото с друг мъж.
                    Онзи става, облича се и се изнизва през
                    вратата, без да каже нищо. Мъжът пита
                    потресен:
                    - Кой беше този?
                    - Откъде да го знам - вдига тя рамене. -
                    Нали виждаш - нито на тебе здравей, нито
                    на мен довиждане…
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Връща се мъж вкъщи видимо притеснен. Жена му го пита:
                      - Какво става, нещо те тревожи ли?
                      - Много е сложно...
                      - Кажи ми, забрави ли, ние сме едно цяло - за хубаво и за лошо. Ще се справим заедно!
                      - Ами добре тогава... Нашата любовница е бременна.

Comment

• Катаджия спира мутра на шосето, преглежда колата и в багажника намира автомат "Калашников".
                        - Това какво е?
                        - Ами, калкулатор,- отговаря брато.
                        Полицаят бърка в джоба си, изважда калкулатор и го показва на мутрата:
                        - Ей на това му казват калкулатор!
                        - Не. Това твоето е за предварителни сметки, а моят е за окончателни!

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• - Мамо, аз принцеса ли съм?
                          - Не Митко, ти си дебил...!
                          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Мъж се обажда на личния си лекар си:

- Докторе, жена ми изглежда има възпален апандисит.
                            - Невъзможно – отговаря лекарят. Миналата година я оперирахме от апандисит. До сега не съм виждал човек с втори апандисит!
                            - Докторе, а мъж с втора жена не си ли виждал?

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Понеже постоянно влизам в конфликти със своите колеги от работа, ето някои от техните лафове за Алфа Ромео. Първите няколко са авторски на колегите.

Спор....японки срещу Алфа Ромео.
                              Той: "Като си толкова отворен айде кажи ми днес какво ти се развали по колата".
                              Аз: Гузен и с поглед забит в земята. "Днес...ми днес ми изгоря релето на мигачите"
                              Той: Съвсем неочаквано...все пак кога се развалят 155ците?!?!...."Хахахахахаххах"

Той: "Днес видях една уникална Алфа! Червена много добра! Дизел! Или поне така си мислех докато не видях надписа 1.4 ТС"....

Серджио Маркионе имал рожден ден. Наложило се 4 пъти да сменят свещитете на тортата, защото не искали да запалят.

Когато собственик на Алфа Ромео влиза в магазин и иска свещи, го питат от 20ст или 50ст....амин...

Собствениците на Алфа Ромео могат по-лесно да вземат кредити. Все пак им е най-лесно да си ипотекират колата като недвижимо имущество.

Какво си казват колеги алфисти, когато се срещнат на работа. Нищо! Все пак достатъчно време са си говорили в градския транспорт.

Алфистите рядко ходят на църква. Все пак всяка сутрин се кръстят преди да запалят.

И едно старо. Какво има на последната страница на сървис менюъла на Алфа Ромео - разписанието на автобусите от градския транспорт.

Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

• Терорист-камикадзе: - Имате 30 секунди, за да напуснете зоомагазина, преди да съм го взривил!!!
                                Костенурката: - Педерас!!!
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X